Nieuw cursusseizoen "De toekomst" in Boelenslaan

Ook dit seizoen hopen we weer samen aan de slag te gaan met het vervolg van de cursus ‘De toekomst’. We hebben al een seizoen mogen schatgraven in het boek Openbaring, maar het is nog lang niet uit! Ook zijn er nog diverse thema’s om over na te denken zoals de wederkomst, het oordeel, het eeuwige leven… en vast nog veel meer dat we gaandeweg zullen ontdekken.

Wanneer en waar?

Vorig jaar zijn er een aantal avonden uitgevallen vanwege coronamaatregelen. We zijn met een behoorlijk grote groep en we willen graag dat iedereen zich veilig voelt. Daarom houden we de stand van zaken steeds nauwlettend in de gaten. We hopen dat we bij elkaar kunnen komen, maar weten dat dit ook op korte termijn kan veranderen. De regel is: bij klachten afmelden en thuisblijven.

De cursus is op maandagavond van 19.30 tot 21.15 uur. Locatie: het witte kerkje, Boelenswei 52 in Boelenslaan.

Data: 26 september, 10 oktober, 31 oktober, 21 november

16 januari, 30 januari, 20 februari, 13 maart, 27 maart

Aanmelding en meer informatie

U kunt zich aanmelden via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0594-795159.

Opgave graag voor 20 september.

Graag tot ziens, ds. J.J. Douma – van der Molen

Nieuws

KORT VERSLAG VAN DE VOORJAARSZITTING VAN DE SYNODE VAN FRIESCHEPALEN-SIEGERSWOUDE IV (2022-2024) VAN DE (VOORTGEZETTE) GEREFORMEERDE KERKEN IN NEDERLAND, te Assen op zaterdag 1 april 2023

Lees meer...

Kort verslag van de najaarszitting van de synode van Frieschepalen-Siegerswoude IV (2022-2024), in Boornbergum op zaterdag 1-10-22

Lees meer...

Agenda voor de najaarszitting van de synode van Frieschepalen-Siegerswoude-IV op zaterdag 1 oktober 2022 te Boornbergum

Lees meer...